Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Jognyilatkozat

A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket:

A Paytech International Kft. által működtetett szerver automatikusan tárolja a honlap látogatóinak alábbi adatait:

- a látogató IP-címe,

- a látogatás időpontja.

A Paytech International Kft. ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, végül a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használja fel.

A honlap szerkezete, külalakja, tartalma – más személy szerzőségének kifejezett feltüntetése hiányában – a Paytech International Kft. szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A honlap szöveges és képi tartalmának felhasználása és többszörözése csak a szerző előzetes írásbeli hozzájárulása alapján engedélyezett. A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Paytech International Kft.-t. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának, avagy tanácsadásnak.

A Paytech International Kft. folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A Paytech International Kft. nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. A Paytech International Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Paytech International Kft.-t semmiféle felelősség nem terheli.